محصولاتی که دارای عبارت 'قارچ' هستند
مقاله کشاورزی با عنوان آموزش پرورش قارچ خوراکی صدفی در 27 صفحه
مقاله کشاورزی با عنوان آموزش پرورش قارچ خوراکی صدفی در 32 صفحه
ارزیابی ژنوتیپ های نعناع در طی دو سال زراعی و همچنین تحت انکوباتورهای LED و نیز اثرات متقابل بین قارچهای میكوریزا و نور
آموزش شناسایی بیماری های بونسای یافتن علت و درمان آن و پیشگیری از بیمار شدن گیاه به اضافه تصاویر
این جزوه درمورد ایمنی شناسی،قارچ شناسی ،ویروس شناسی است كه با فرمت پی دی اف در 312 صفحه آماده شده است جزوات آمادگی آزمون کارشناسی ارشد سراسری رشته زیست شناسی ویژه کنکور
پاورپوینت پروژه کارآفرینی پرورش قارچ در 32 اسلاید قابل ویرایش(همراه با فایل pdf)
پروژه کارآفرینی قارچ مزرعه سروش در 20 صفحه ورد قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی در 34 صفحه ورد قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی طرح خود اتکایی در مدارس شبانه روزی (پرورش قارچ)در 66 صفحه ورد قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی پرورش قارچ در 21 صفحه ورد قابل ویرایش
نتایج حاصل از نمونه برداری شامل جداول آمار توصیفی و استنباطی به همراه کلیه نمودارها و جداول لازم برای فصل نتایج
دو روش کامل پرورش قارچ در منزل محتویات بصورت ووورد و قابل ویرایش پرورش قارچ در منزل فصل کاشت بهترین موقع برای پرورش قارچ در خانه بین ماههای مهر تا آذر است ولی چنانچه امکانات تهویه هوا و متعادل نمودن درجه حرارت محیط محل پرورش وجود داشته باشد می توان قارچ را در ماههای دیگر سال تعمیم داد بطور کلی طرز پرورش قارچ مخصوص به خود آنست و می توا
پروژه قارچ شناسی و بیماریهای قارچی درگیاه
معرفی بیماری های گیاهان همراه با تصاویر
پاورپوینت طرح پرورش قارچ خوراکی
بررسی قابلیت تركیبپذیری عمومی و خصوصی برای صفات عملكرد در ده ایزوله خالص هموكاریون قارچ خوراكی تكمهای
مواد پروتئینی ، یكی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است
ترجمه مقاله اثر ضد میکروبی ادویه جات مناسب برای رشته های تغذیه، صنایع غذایی و میکروبیولوژی
در بین قارچهای خوراكی، قارچ خوراكی تكمهای سفید رایجترین قارچی است كه در سراسر جهان كشت میشود كشت این قارچ نخستین بار در قرن هفدهم میلادی در فرانسه شروع شد ولی تاكنون نسبت به گیاهان زراعی تلاشهای كمتری در مورد اصلاح آن صورت گرفته است در حال حاضر حدود 38% كل تولید قارچهای خوراكی دنیا، به قارچ خوراكی تكمهای سفید اختصاص داده شده است
دسته بندی محصولات